South African Travel    
 
 Home | Rejsetype | Rejsemål | Booking | Billeder & Erfaringer | Praktisk Info | Om Os |

 

Kruger vildtreservat oplevelse

Standard, mellem eller stor lodge pakke til Kruger National Park: Kruger National Park i Sydafrika er bedst kendt for "The Big Five" - løver, elefanter, leoparder, bøffel og næsehorn - og er virkelig flagskibet i Afrika og Sydafrikas vildtreservater. Oplev Afrika på sit bedste, med professionelle guider og rangers, uanset hvilket niveau der vælges.

 

Aktiviter inkluderet:

Safari kørsel i Kruger National Park eller på et privat område.

4 dage 

·         Standard:  Timbavati Safari Lodge fanger hjertet af traditionel afrikansk eventyr og gæstfrihed. Dette er den afrikanske bush og dyreliv oplevelse, der rækker ud over det sædvanlige. Alle hytter og Rondavels er malet med unikke Ndebele kunstværker.

·         Mellem: Kapama Buffalo Camp er vores anbefaling for mellemklasse .Lodgen er lille og intim, med en hyggelig lounge og stråtækt bar oppe på kanten af flodbredden, der tilbyder et afslappende sted at sidde og lytte til lyden af naturen. Poolen tilbyder en velkommen pusterum på en varm eftermiddag. Middag serveres omkring åben ild i den traditionelle udendørs boma og præsenteres i tunge afrikanske gryder.

·         Stor: Arathusa Safari Lodge tilbyder stråtækte luksus hytter. Rejsende, der søger Big Five safari erfaring vil helst sikkert finde det Arathusa. Med ekstraordinære observationer af leopard (som regel den mest flygtige af katte), løver og næsehorn i marken er der rig mulighed for at fastholde dyrenes interaktion i din kameralinse.

Reference nr.: SAWK4

Forespørg på denne rejse ved brug af referencenummeret her.

                                                                                                   

 

 

 

     

South African Travel
Aarhus Airport, afgangshallen
Stabrandvej 24
8560 Kolind

+ 45 7027 5270
post@southafricantravel.dk

Åbningstider:


Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag og søndag
9.00 - 17.00
9.00 - 17.00
Lukket

Partnere:

www.jenmansafaris.com

www.climbingkilimanjaro.com